Mitä? Missä? Miksi?

Lokakuussa Suomesta on lähdössä kuusi ravintola-alan opiskelijaa ja kaksi ravintola-alan opettajaa viemään suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria Thaimaan pääkaupunkiin Bangkokiin. Olemme kesän ja alkusyksyn aikana suunnitelleet erilaisia toteutuksia teemaamme liittyen, joka tänä vuonna on Suomen neljä vuodenaikaa. Nämä näkyvät erilaisin tavoin juomissa ja ruuissa.

 
Kuvassa suunnittelemamme Talvi -drinkki


Työskentelemme noin viikon ajan erilaisissa tilaisuuksissa Suomen suurlähetystössä Thaimaassa, joissa tuomme nämä kauniit vuodenajat esille. Pääsemme myös muutamaksi viikoksi näkemään Thaimaalaista palvelukulttuuria, sillä olemme saaneet työssäoppimispaikat yhdestä viiden tähden hotellista Bangkokista. 

Odotamme innolla lähtöä kohti uusia haasteita, jotka meitä odottaa Bangkokissa! Lisää postauksia tulossa ja avataan tarkemmin tapahtumia ja työssäoppimisia paikan päällä!

 
Kuvassa mukaan lähtevät opettajat, kokit ja tarjoilijat (yksi opiskelija puuttuu kuvasta sairaustapauksen vuoksi) viime maanantain suunnittelupäivän merkeissä, jolloin myös pidettiin lehdistötilaisuus, viimeisteltiin juomatuotteet sekä haastattelu työssäoppimishotelliin skypen välityksellä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikko suurlähettilään residenssissä

Viimeiset hetkemme Athenee -hotellissa