Go with the flow

Laskeuduimme bangkokiin Lauantai aamuna klo 7.00. Hymyssä suin koko jengi vaikka unta on jokaisella takana juuri ehkä sen tunnin verran. Matkalla hotellille ehdimme fiilistellä sekä kummastella ympärillä vilahtavia uusia maisemia. Suunnitelmia kehkeytyi myös tulevalle illalle ja sunnuntain vapaapäivälle, fiksuja sekä vähemmän fiksuja. :D Lauantai iltaa loppuenlopuiksi päädyimme viettämään ravintolassa yhdessä illastaen ja altaalla pulikoiden. Tunnelma oli pienistä unista huolimatta hyvä ja pääsimme vihdoin tutustumaan toisiimme muutenkin kuin työn ohessa. 


Chatuchak weekend market- the world´s largest weekend markets

Sunnuntai aamuna lähdimme aikaisin reippailemaan kohti kyseistä marketti aluetta, hyppäsimme Skytrainiin joka kuljetti meidät aivan alueen ytimeen.

Ensimmäisen 2 minuutin jälkeen löysimme jo ensimmäisen heräteostoksen ja olihan siitä nyt pakko kuva napata :DMustekala oli toinen asia jota päädyimme maistamaan. Nimesin joukkomme pojat ruokafriikeiksi, sillä nämä äijät pysähtyivät joka ruokakojulle maistelemaan jotain (tai vähintään kuvaamaan)


... mutta eihän me pistetty pahaksemme pienistä maistiaisista. Torilta lähdettiin varsin kylläisinä ja uusia makuelämyksiä rikkaampina eli sanoisin että aika onnistunut päiväretki!  


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä? Missä? Miksi?

Viikko suurlähettilään residenssissä

Viimeiset hetkemme Athenee -hotellissa